Esther Siemerink


Per 1 januari 2019 ben ik begonnen met een eigen praktijk Ergotherapie Zelfstandig. Sinds het behalen van mijn diploma in 1996, heb ik in een verpleeghuis te Deventer gewerkt. Hier heb ik op alle afdelingen gewerkt. De laatste jaren voornamelijk op de revalidatie voor de afdelingen COPD/hartfalen (energie verdeling), neurologie (NAH) en geriatrie.

Omdat het handelen niet alleen om fysieke vaardigheden gaat en ik het handelen nog beter wilde kunnen analyseren heb ik verschillende opleidingen gedaan om het cognitief functioneren beter in kaart te kunnen brengen. In 2006 heb ik de opleiding cognitief revalidatie therapie afgerond.

Sinds het begin van mijn praktijk heb ik steeds meer cliënten gekregen met problemen van de verdeling van energie en problemen in de prikkelverwerking. Om ook goede begeleiding in de de prikkelverwerking te kunnen bieden heb ik me hier verder in verdiept en geschoold. Inmiddels heb ik de Asitt gedaan om problemen in de prikkelverwerking beter te kunnen begeleiden.